Montcada acull l’Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana 2021

0
1615

L’acte va comptar amb l’assistència de les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor

El passat cap de setmana la localitat de Montcada va acollir l’Homenatge i comiat a les falleres majors de la Comunitat Valenciana, organitzat per la delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera i l’Ajuntament del municipi. A l’acte van assistir les Falleres Majors de València, Carla García i Consuelo Llobell, i les seues Corts d’Honor. A la celebració també acudiren representants de Junta Central Fallera, una trentena de juntes locals i l’Ajuntament de Montcada.

En començar l’esdeveniment, les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor es desplaçaren en cercavila fins a l’Ajuntament de Montcada per a signar en el llibre d’honor de la ciutat i incorporar-se a la resta de juntes locals.

A les 10.00 es van traslladar fins al pati de l’Ajuntament, on es va fer l’intercanvi de fotografies. Després, les Falleres Majors, juntament amb les Corts d’Honor i les juntes locals, van presidir l’homenatge celebrat en la plaça Sant Jaume i posteriorment la mascletà celebrada en el carrer Barcelona amb l’avinguda del Cementeri.

Una jornada que va posar el punt i final al cap de setmana d’actes que va començar el divendres 1 d’octubre amb la Plantà i que va finalitzar el diumenge amb la Cremà.

Fotografies: Armando Romero (JCF)