La Falla Plaza de la Mercè presenta el logo del seu 150 aniversari

0
146

Les portes del casal de la Falla Plaza de la Mercè van tornar a obrir les seues portes a les 20:00h de l’1 de juliol de 2021 per a donar començament a un exercici molt especial per a la seua comissió, la celebració de la seua 150 aniversari. La Fallera Major de València, Consuelo Llobell Frasquet i les Falleres Majors de la Falla Plaza de la Mercè, Irene la Canyada Salvador i Silvia Batet Lladró, van presidir l’acte de presentació del logo que representarà la celebració del 150 aniversari al llarg de l’exercici faller 2022. Elles van ser les encarregades de descobrir el logo davant els convidats i donar el tret d’eixida a aquest exercici tan especial que agafarà força després de la celebració de la setmana fallera 2021 al setembre.

Rocío Gil, Fallera Major de València 2018 i component de la comissió, va ser l’encarregada de conduir l’emotiu acte, presentant als assistents un recorregut per les fites més importants de la història d’aquesta centenària comissió des de la plantà de la primera falla en 1872 passant pels primers premis aconseguits en la secció especial en 1943, 1962 i 1972 i els 6 ninots indultats aconseguits fins a l’actualitat. 150 anys en què la Falla Plaza de la Mercè sempre ha destacat per la seua gran capacitat de treball i esforç per la nostra festa. En paraules de la mateixa Rocío: “La nostra falla és família,…, la nostra falla és tradició, la nostra falla, és falla”.

L’acte va comptar amb la presència del President de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, el president de la Interagrupación de Falles de València, Guillermo Serrano, el president de la Federació de Falles de 1ºA, Paco Romero i el President de l’Agrupació la Seu, la Xerea, el Mercat, Tono Fagoaga. A més els representants de les falles que formen l’Agrupació la Seu, la Xerea, el Mercat i la Federació de 1ªA juntament amb els membres de la comissió van abrigallar l’especial esdeveniment al qual també van assistir importants periodistes del món faller.

La coordinadora COVID-19 al costat dels membres de la Directiva es van encarregar d’assegurar el compliment del protocol de seguretat sanitària estipulat, seguint les indicacions de Junta Central Fallera i la normativa recentment aprovada sobre l’obertura de casals i organització d’esdeveniments per part de les comissions falleres.