La falla Luis Cendoya reprèn els actes presencials retent homenatge a tota la comissió

0
396

Dissabte passat, 26 de juny, l’A. C. Falla Luis Cendoya va realitzar el seu primer acte oficial d’aquest particular exercici 2020-2021, un esdeveniment que es va realitzar en la plaça 1r de Maig i que va comptar amb totes les mesures sanitàries i de seguretat vigents en l’actualitat. Aquesta comissió de Port de Sagunt va dur a terme un acte que van decidir titular “Tornem” i que suposava la volta a la presencialitat dels actes d’aquesta falla de la ciutat.

En aquest esdeveniment, la falla Luis Cendoya va voler retre homenatge a tots i cadascun dels integrants d’aquesta longeva comissió de la ciutat, tant als quals estan com a aquells que ja no formen part d’aquesta, més d’un any després que la pandèmia de la COVID-19 obligara a la cancel·lació de la setmana josefina de 2020 amb part dels seus monuments ja al carrer i que segueixen a l’espera de ser plantats.

A més, al llarg d’aquest esdeveniment també es va poder homenatjar els màxims representants d’aquesta falla de Port de Sagunt, a les seues Falleres Majors, Mª Elena Martínez Zaballos i Zoe Rubio Mellado, els qui van rebre oficialment les seues bandes per a aquest exercici 2021, i als seus presidents, Pedro Mas Muñoz i el xicotet Yoel Rubio Mellado, que va viure el seu primer acte oficial com a representant de la falla Luis Cendoya, per la qual cosa també se li va proclamar com a tal. Els quatre, a més, continuaran en el càrrec fins a març de 2022, com així va decidir l’assemblea general d’aquesta comissió de la ciutat fa unes setmanes.

«Aquest acte, encara que senzill en la seua realització, va tenir un gran component emotiu per a tots nosaltres ja que era la primera vegada que, respectant totes les mesures pertinents, ens podíem tornar a ajuntar en la nostra plaça. Aquest acte ha sigut el tret oficial d’eixida a un exercici diferent que esperem poder culminar el mes de setembre amb la tan anhelada setmana fallera», apunten des de Luis Cendoya.