La Falla Plaza España ja té Falleres Majors 2019

0
241

La Falla Plaza d’Espanya de València comunica que, en la Junta General Extraordinària del 28 de setembre, van ser triades Falleres Majors per a l’exercici 2018-2019: la xiqueta Paula Gómez-Mansilla Artés, qui compartirà el seu regnat amb el President Infantil Cristian **Barcenilla Pinte, i la senyoreta Bàrbara Aguado Martínez

La xiqueta Paula Gómez-Mansilla Artés és molt simpàtica i estudiosa. Té 10 anys, i estudia en les Escolàpies. Li agraden molt les falles i les viu intensament, sense perdre’s cap acte o notícia fallera que esdevinga. Entre els seus actes favorits destaca l’ofrena i la presentació.

La senyoreta Bàrbara Aguado Martínez és una jove de 23 anys, que ha estudiat Magisteri i està preparant oposicions. L’apassionen les falles i tot el que les envolta. Entre els seus actes predilectes li agrada l’ofrena.

En el moment de la seua elecció estava acompanyada pels seus pares i tota la comissió, que li van manifestar el seu afecte, així com les falleres majors de l’exercici anterior, les quals els van desitjar que gaudisquen de tots els actes.