La FMCT i l’Ajuntament de Torrent cancel·len la promoció de determinats actes durant la setmana de festes

0
626

Després de la reunió entre la junta de Govern de Torrent i la Federació de Moros i Cristians el dilluns 13 de juliol a les 20.00h s’acorda per unanimitat no recolzar ni promoure cap acte la setmana de festes.

“Després de la reunió mantinguda amb l’alcalde Jesús Ros i el regidor de festes, Pascual Martínez; seguint la línia que marca l’Ajuntament de Torrent i les mesures excepcionals que des de la Generalitat Valenciana ens demanen, hem arribat a aquesta conclusió posat que no podem garantir des de FMCT la realització d’actes que complisquen les mesures actuals de seguretat.

El panorama actual de rebrots no és molt falaguer i exercint la nostra funció de vetlar pel correcte funcionament i el millor escenari per a la nostra festa, hem d’actuar amb màxima responsabilitat sol·licitant a les nostres comparses i filàs que no incórreguen en l’organització d’actes ni esdeveniments a causa de la impossibilitat de no complir amb les mesures que se sol·liciten des del govern local i regional.

Per això aquesta junta de govern no es fa responsable, ni recolza, ni aprova cap acte ni esdeveniment. Cada comparsa i fila és lliure d’organitzar a nivell intern i seguint les mesures Covid trobades, reunions i celebracions sent els últims responsables i duent a terme un registre de persones participants.

Tan sols organitzarem, com la resta de poblacions l’estan fent, esdeveniments i actes a través de les xarxes socials o Tv de l’Aj. o Teletorrent.

Lamentem com vam dir en el seu moment, aquesta situació però la seguretat de cada component de la nostra federació és la prioritat que ara tenim. Agraïm els esforços de les capitanies i les diferents comparses i filàs i esperem que l’any vinent puguem realitzar les nostres festes amb l’esplendor i sentiment que acostuma.”