Aquest serà el calendari pirotècnic de les Falles 2021

0
552

La regidoria de cultura festiva de València ja té confeccionat la programació pirotècnica per a les Falles de setembre. Si la situació sanitària ho permet, de l’1 al 5 de setembre, la societat valenciana podrà gaudir de les tradicionals mascletás des de quatre emplaçaments. 19 empreses podran tornar a disparar en la capital del Túria.

Els trets es realitzaran a les 14 hores, per primera vegada lluny de la Plaça de l’Ajuntament i de manera simultània. D’altra banda, la Pirotècnia Mediterráneo serà la responsable de disparar la Nit de l’alba des de dos emplaçaments diferents i una de les Mascletàs del dia 5 de setembre. Mentre que les empreses Pirotècnia Valenciana, Aitana, Caballer FX i Europlá s’encarregaran de realitzar la Nit del Foc en quatre punts de la ciutat, igual que les seues respectives mascletàs al setembre en un calendari on no falten les més habituals com Peñarroja, Turís i Martí, entre altres.

El mateix dia que l’Ajuntament de València anuncia ajornar els espectacles pirotècnics els dos pròxims cap de setmana per la situació sanitària previstos en la Gran Fira de València, coneixem la previsió que té el propi consistori per a les pròximes festes falleres.

Cal recordar que el pressupost destinat als pirotècnics és el mateix que es va destinar en 2020. En un sector molt perjudicat durant els últims 16 mesos.

Mascletà. / @Valenciaturismo

PROGRAMA PIROTÈCNIC SETEMBRE 2021

DIMECRES 01 SETEMBRE

– Mascletà

 1. TAMARIT
 2. ZARAGOZANA
 3. PIBIERZO
 • Nit de L’alba
 1. MEDITERRÁNEO
DIJOUS 02 SETEMBRE
 • Mascletà
 1. PEÑARROJA
 2. ZARZOSO
 3. DRAGÓN
 4. TOMÁS
DIVENDRES 03 SETEMBRE
 • Mascletà
 1. TURÍS
 2. VALENCIANA
 3. AITANA
 4. NADAL MARTÍ
DISSABTE 04 SETEMBRE
 • Mascletà
 1. ALPUJARREÑA
 2. MARTÍ
 3. CABALLER FX
 4. HNOS. CABALLER
 • Nit del Foc
 1. VALENCIANA
 2. CABALLER FX
 3. AITANA
 4. EUROPLÀ
DIUMENGE 05 SETEMBRE
 • Mascletà
 1. MEDITERRÀNEO
 2. HNOS. CABALLER
 3. GIRONINA
 4. EUROPLÀ