La Foguera Parc de les Avingudes celebra el seu Esmorzar Popular

0
426

El diumenge 13 de novembre, la comissió de Parc de les Avingudes va celebrar el seu tradicional esmorzar popular, al qual van assistir regidors de l’Ajuntament d’Alacant, així com foguerers, barraquers, veïns i amics del barri que van voler compartir este dia junt amb tots els comissionats.

Els assistents a l’acte van disfrutar de llocs artesanals i d’una deliciosa paella junt amb una gran varietat de tapes i begudes. L’esmorzar va estar patrocinat per diversos establiments que van voler col·laborar amb la comissió com van ser el Centre d’Estètica d’Uries; Toscana. Decoració; Mile. Tot per a la teua mascota; Calentito; Xurreria Cerveseria La Llépola; Prime. Impremta i papereria; Pizzería Tito’s; El Marco Blanco. Fotografia; La Cuineta de Maria; Alacantina de Tanques; Cafeteria Costablanca; Farmàcia Garbinet; La Casita de Roseguen; Victor Monleón. Perruqueria; Pollastres Torrats. Gran Via; Mika Lounge Bar.

A més, com cada any, la Foguera va presentar al barri a què seran les seues pròximes representants. Les Dames d’Honor Infantils seran Celia Vázquez d’Agredos Jiménez i Leire Ruiz Quadrat i la Bellesa Infantil serà Namiria Milla Pastor. Miriam García Bonmatí, Ainhoa Llovet, María Martínez i Mireia Torres acompanyaran com a Dames d’Honor a María Guerrer Gómez que serà proclamada com a Bellesa de la Foguera Parc de les Avingudes el pròxim 25 de març.