La Foguera Parc de les Avingudes ha anunciat als seus representants 2018

0
207

Un sopar d’inici d’exercici en què també s’ha rendit homenatge a Ángel Cervetto Planelles, el que fóra President d’esta comissió durant els últims 11 anys.

El restaurant El Sorell ha acollit el sopar de càrrecs de la comissió Parc de les Avingudes. En este acte, s’han donat a conéixer el nom de les persones que representaran a la comissió durant este exercici. La foguera estarà encapçalada per Alfonso Rossell Navarro, presid…ente per als pròxims tres anys i que enguany estarà acompanyat per Alfonso Rossell Rivilla, president infantil. Ainhoa Cifuentes serà la bellesa 2018 i li acompanyarà com a dama d’honor, Lara Alemañ Ledesma. El càrrec de bellesa infantil recau en Leire Ruiz Quadrat i les seues dames d’honor infantils seran Laura Pina Cerdá i Valeria Verdú Fernández. El càrrec d’honor de mini bellesa serà representat per Martina Rodríguez Prieto i Pascual Valero Ramoa i Hugo Pina Cerdá seran els estendards oficials per a este exercici. Les belleses actuals, Maria Guerrer Gómez i Namiria Mira Pastor han sigut les responsables d’imposar les insígnies de la foguera Parc de les Avingudes, acompanyades de les seues dames d’honor, als nous comissionats adults i infantils.

En este mateix acte s’ha homenatjat a què fóra president de Parc de les Avingudes durant els últims 11 anys, Ángel Cervetto Planelles. Els membres de la comissió li han rebut per sorpresa en el restaurant i a continuació un vídeo amb els seus millors moments en la festa han acabat per emocionar a l’homenatjat que ha rebut una placa commemorativa de mans de l’actual president, Alfonso Rossell Navarro.