La gala fallera congrega al món faller de Turís

0
224

Turís s’ha retrobat amb la germanor fallera en el primer acte amb públic que ha reunit a les màximes representacions de les cinc comissions locals, des que la pandèmia va impedir la celebració d’esta mena d’actes.

Molta il·lusió, i molta emoció, es van congregar, amb les pertinents mesures anti-COVID, per tal de viure un moment inèdit en què els presidents imposaren la banda del present exercici a les seues falleres majors.

També va haver moment per a l’homenatge amb la imposició per part de l’alcalde i president nat de Junta Local, Eugenio Fortaña, del Bunyol d’or amb fulles de llorer i brillants que concedeix la Junta Central Fallera a un bon nombre de falleres i fallers amb un extens historial de treball i dedicació a l’esquena.

De la mateixa manera també se’n van entregar els premis del concurs de targetes de nadal organitzat per Junta Local Fallera.

Fortaña, que va presidir l’acte junt amb la regidora de Cultura i presidenta executiva, Isabel Guaita, va concloure l’acte donant les gràcies a tot el col·lectiu pel seu treball i entrega. “Les falles són possible gràcies al treball conjunt de tots vosaltres, i segur que amb eixa dedicació viurem unes falles de setembre històriques”.