Torrent modifica la cavalcada de Reis per una visita amb cita prèvia

0
314
Font: Top Valencia

Si la situació sanitària no ho impedeix, els xiquets torrentins no es quedaran sense la seua tradicional foto amb les seues majestats els Reis Mags d’Orient. Però no serà com sempre, es farà en forma de recepció real amb cita prèvia i totes les mesures de seguretat.

Des de fa unes setmanes el govern municipal havia descartat la celebració de la tradicional cavalcada, igual que han anunciat tots els municipis de la comarca de L’Horta Sud, per a complir amb les recomanacions de Salut Pública de no realitzar actes de més de 400 persones al carrer.

Per això, l’Ajuntament ha hagut de reinventar-se. “Ja s’està treballant en un acte diferent, adaptat per a complir amb totes les mesures sanitàries”, ha assenyalat el rejidor de festes i falles del Ajuntament  de Torrent, Pascual Martínez Climent, qui ha reiterat la intenció de que “els xiquets torrentinos no es queden sense veure als Reis enguany”. 

Axí, s’està treballant en un acte amb cita prèvia i amb registre en un espai delimitat “on els xiquets puguen fer-se la foto, a més de vigilar que no hi haja contacte”, ha confirmat Pascual.