La Junta Local d’Aldaia realitzarà l’acte de recollida de pèl solidari

0
151

Recollida de pèl solidari de la Junta Local d’Aldaia

Ens fem ressò d’esta activitat que contribuix a engrandir la solidaritat fallera

La Junta Local d’Aldaia realitzarà l’acte de recollida de pèl de la campanya Trosses Roses juntament amb la Delegació d’Inclusió i Solidaritat de la Falla Mont de Pietat de Xirivella el diumenge 29 juliol, dónes de les 10 h fins a les 14h. L’acte es realitzarà en la Plaça de la Constitució d’Aldaia al costat de l’Ajuntament

Les activitats programades per a aquest dia són una sessió de tall de pèl solidari, a càrrec de peluquer@s solidari@s del municipi d’Aldaia que treballen com a voluntaris. Aquestes donacions de pèl aniran destinades a l’Associació “Mechones Solidarios”, encarregada de fer perruques oncològiques destinades a persones que pateixen càncer. Totes aquelles persones interessades que aporten un donatiu de 5€ es podran tallar el pèl i alhora col·laborar perquè el seu pèl es convertisca en perruques oncològiques.

També s’arreplegaran les 50 caixes que la Junta Local Fallera d’Aldaia ha distribuït entre falles, associacions, entitats, comerços i empreses col·laboradores per a arreplegar pèl i malles, en les seues respectives seus.

Així mateix en la jornada solidària, Viu Moda instal·larà un stand de venda de roba solidària, la Junta Local Fallera farà una rifa solidària amb productes donats pels comerços associats a ACODA , música en directe així com activitats per a xiquets, una masterclas de zumba, una batucada i un *stand de venda de mocadors i ventalls de l’associació contra el càncer d’Aldaia.

El 85% del recaptat serà destinat a la confecció de perruques solidàries i el 15% restant serà per a la fundació Aladina per a l’estudi contra el càncer infantil.

Amb sol 6 malles es pot fabricar una perruca oncològica personalitzada, el valor de la qual de mercat actual supera en molts casos els 1000€.

Açò suposa una repercussió no solament econòmica, ja que el cost de les perruques oncològiques quedaria en 290€ i seria gratuïta per a les persones amb escassos recursos econòmics, sinó també i sobretot una meta solidària per la qual moltes persones podran aconseguir aquestes perruques

La Junta Local Fallera d’Aldaia considera de vital importància el suport dels mitjans de comunicació perquè ens ajudeu a difondre aquesta campanya, després de celebrar que les Falles són Patrimoni Immaterial de la Humanitat, les falles ens reivindiquem també com a associacions culturals que a més de fer festa sabem ser solidàries i estar prop de les persones amb problemes.

Més info http://www.fallasrosas.wix.com/monyosrosas, fallasrosas@hotmail.com .

Telèfon de contacte: 618099639 – Secretari General de JLFA.