La mitat de les falles d’especial busquen artista faller

0
244

Les Falles de L’Antiga de Campanar, Cuba-Literato Azorín i Sueca-Literato Azorín es troben en negociacions amb artistes i estan remenant totes les possibilitats per a continuar oferint grans projectes en les seues demarcacions.

Per la seua banda, en Federico Mistral-Murta el President Enrique Enjorn no seguix en el càrrec i la comissió haurà de decidir si seguix en Especial i qui planta. I en la Falla Malva-rosa estan en període de reflexió perquè han d’assentar-se a fer números abans de prendre una decisió.

Artistes confirmats en Secció Especial 2018

L’artista Paco Torres continuarà en la Plaça del Pilar i intentarà aconseguir el primer premi ja que va fregar l’or i va assaborir el 2n premi.

La Falla Convent Jerusalem comptarà amb l’artista Pere Baenas qui plantarà el seu segon projecte en esta plaça, després d’haver xafat el podi amb el 3r premi de secció especial.

En Regne de València volen seguir amb Sergio Musoles (seria el sèptim any per a l’artista en esta plaça); i el mateix ocorre en Almirant Cadarso amb l’artista Manolo Algarra, que de confirmar-se, farà el seu projecte número catorze.

La Falla Na Jordana, un mes abans de la plantà, ja va anunciar que continuava amb Toni Pérez i José Gallego.