La revista “El Turista Fallero” presenta la seua 76 edició

0
284

“El Turista Fallero”, la revista degana de la festa de les Falles, està llesta per a eixir el carrer en la seua edició número 76. Per a celebrar este fet, dimarts que ve 28 de febrer a les 20 hores, es realitzarà l’acte de presentació de la revista. L’esdeveniment tindrà lloc en la nau Els Tallers del Gremi d’Artistes Fallers, en el carrer Sánchez Arjona 12 de València.

En la presentació es donaran a conéixer els col·laboradors que participen, tots els detalls del seu contingut i les principals novetats que presenta la revista en la present edició. Els assistents podran adquirir la revista en primícia el dia abans del seu llançament del dia 1 de març.

A més, com principal novetat, podem avançar que enguany es repartiran 100 tiquets daurats entre tots els exemplars de “El Turista Fallero”. Els afortunats que ho troben rebran una làmina edició limitada de la nostra portada firmada pel seu autor, David Moreno. I si apareix el primer dels tiquets daurats el dia de la presentació?

Una revista de Falles, feta per i per a fallers des de 1942 que, units, podem fer que dure 75 anys més. Perquè “El Turista Fallero”, és molt més que una revista.