La XXIV edició de l’Open de Truc i Dòmino Victor Monzón Jarque ja està en marxa

0
296

La Falla Plaça del Pilar inaugurà anit el tradicional campionat de truc i dòmino dedicat al que fóra president de la comissió, Victor Monzón Jarque.

El tret d’eixida de esta edició comptà amb la presència de Raquel Alario, Fallera Major de València 2017, i Cristina Barberá, Fallera Major de la Falla Plaça del Pilar, com a madrines de l’acte. Elles foren les encarregades de realitzar els serveis d’honor de sendes competicions: Raquel Alario trencà la baralla del truc, mentre que Cristina Barberá destapà la primera fitxa de dòmino.

No van voler perdre’s l’esdeveniment els participants de la competició, les falleres majors i els presidents de la Federació de Falles d’Especial, així com les comissions falleres amigues i els mitjans de comunicació. També acudí a l’acte el regidor de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana.

En les competicions, que tindran lloc tots els dimarts i dijous durant les pròximes setmanes, participaran personalitats dels mitjans de comunicació, membres d’empreses col·laboradores, fallers d’honor i comissions estretament vinculades amb la Falla del Pilar. Els participants lluitaran per fer-se amb els trofeus que han elaborat els artistes de la comissió per a 2018, Paco Torres, José Luis Ceballos i Francisco Sanabria. Amb ells es premiaran els millors jugadors i les parelles més dolces i amargues (Premis Taronja i Llima).

Aquesta és la primera edició del campionat sense Emilio Polo, membre de la comissió Plaça del Pilar i un dels periodistes més reconeguts en l’àmbit faller. Els assistents li van retre homenatge en un acte tan especial per a la comissió.

Després del sopar de germanor i de les primeres partides d’escalfament, va concloure l’acte.

Desitgem molta sort a tots els participants i… que guanye el millor!