L’Agrupació Quatre Carreres exalta a les seues falleres majors

0
655

Divendres passat, 7 de febrer, es va realitzar a la Sala Canal l’Exaltació de les Falleres Majors de l’Agrupació Sector 21, Quatre Carreres

Els màxims representants de les 20 comissions que componen l’Agrupació van anar desfilant i van estar rebudes pel seu president, Jaime Hernica Domínguez, Chumi, per al món faller.

Durant l’acte es van interpretar dos números musicals oferits pels fallers de les falles García Lorca-Oltá i Sapadors-Vicente Lleó.

Per a enaltir encara més l’acte, va actuar com a mantenidora la Fallera Major de València 2018, Rocío Gil. Durant la seua locució va parlar de la unió que té les seues comissions i va recordar l’afortunades que són les falleres majors en poder representar a les seues comissions i la importància i significació que té la banda que ostenten.

A més, Rocío va personalitzar les virtuts i entreteniments de totes elles i dels seus presidents infantils i va recordad que el món de les falles “és màgic”. La FMV 2018 es va acomiadar rebent la insígnia de l’Agrupació, un detall i un calorós aplaudiment de part de tots els assistents.

L’acte va comptar amb la visita d’excepció de la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, i la seua Cort d’Honor, que van ser rebudes amb afecte per tots els fallers i falleres.

A continuació, va prendre la paraula Jaime Hernica per a agrair el suport i l’ajuda que ha tingut els cinc anys que ha estat president d’aquesta Agrupació. I es va acomiadar emocionat i amb una sala en peu recompensant la seua gran labor per a l’Agrupació.

Finalment, amb totes les falleres majors en l’escenari, es va cantar el nostre himne regional.