Presentació de la I edició dels premis Seu-Xerea-Mercat

0
211

L’Agrupació de Falles La Seu-La Xerea-El Mercat presenta la I edició dels premis Seu-Xerea-Mercat. Aquests guardons s’atorguen a aquelles persones, comissions falleres, empreses, ONG, entitats i organismes de l’Administració Pública i programes o treballs de comunicació que, en opinió del jurat, més s’hagen compromès des dels seus diferents àmbits d’actuació a dur a terme una labor coincident amb els valors essencials de la cultura i tradicions de l’Agrupació i la filosofia que impregna la solidaritat i la cultura autòctona.

En definitiva, transmetre a través de l’Agrupació i les seues diferents propostes, els diferents valors que mouen el món de les falles i que són: dedicació, il·lusió, passió, generositat, sentit comú i sobretot amor per les falles i per València.
S’atorguen tres categories de premis i, exclusivament, un només premi per categoria.

PREMI SEU: A la persona que, per la seua trajectòria, activitat, dedicació, il·lusió, passió, generositat, sentit comú i pel seu significat o repercussió en l’àmbit faller.

PREMI XEREA: Vol reconèixer la labor de totes aquelles persones, empreses, entitats que destaquen per la seua llarga trajectòria i dedicació solidària a qualsevol dels col·lectius que lluiten per guanyar-se un lloc en la societat.

PREMI MERCAT: A l’Empresa, preferentment de l’àmbit local, que haja contribuït de manera significativa a la promoció tant de les festes com de la societat valenciana en general.