L’Altar de Russafa presenta la seua Reina

0
320

El diumenge 9 d’abril en el Saló Mediterrani va tindre lloc la presentació de la Reina de l’Altar de Russafa, Valeria Calderón Castells, que va estar abrigada per tota la seua família i un gran nombre de membres de l’associació. En el seu discurs, el mantenidor Javier Català va donar la benvinguda a Valeria a esta festa i va subratllar la importància que per a tots tenen els chiquets del milacre: “Son ells els que ens donen la força per a continuar perseverant i als que hem de transmetre la devoció, el culte, la veneració i l’amor a Sant Vicent Ferrer”.

La rondalla i el Grup de Danses Sant Vicent Ferrer Altar de Russafa van amenitzar l’acte amb una magnífica demostració del seu millor repertori. Com tots els anys, i per a nosaltres és un gran honor, comptem amb la presència de: els representants dels diferents altars vicentins, junt amb l’Honorable Clavariesa de les Festes Vicentines Carmela Morell; la Regina dels festes patronals de sant Vicent Vall d’Uixó, junt amb el seu tall d’honor, i de nombroses falles de l’Agrupació de Falles de Russafa, precedides per la Fallera Major Infantil de València, Clara Parejo.

Finalitzada la presentació va tindre lloc un esmorzar oferit en honor a la nostra Reina i en el que es va procedir a la imposició de les Insígnies d’Or de l’Associació, per la seua contribució inestimable a la festa, a Rafael Tormo Aguilar, a Concha Mocholí Alagarda i al Convent dels Ángeles, rebent la insígnia en nom seu el pare guardià Juan Martí Gandia.