Les candidates a bellesa del foc d’Alacant tornen a Madrid

0
223

La Casa de la Festa ha acollit aquesta vesprada la primera assemblea general de l’exercici 2018-2019. En aquesta reunió s’ha donat a conèixer el pressupost d’enguany, l’avanç d’actes i s’han presentat als nous membres de la Federació dels Fogueres de Sant Joan.
L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha acudit a l’assemblea per a anunciar la destinació de les convivències de les candidates a bellesa del foc d’ Alacant 2019. El lloc triat és Madrid. Fitur i els carrers de la capital tornaran a acollir a les candidates al títol de **bellesa del foc d’Alacant i els seues dames d’honor, els dies 25, 26 i 27 de gener. La Federació ha decidit reforçar la promoció en la capital espanyola per a captar un major turisme nacional de cara a les pròximes festes de Fogueres que en 2019 cauen en cap de setmana.
Després d’aquest anunci s’ha passat a votar i presentar a us nous membres de la Comissió Gestora de la Federació: Elena García de la Foguera Diputació – Renfe és ja la nova vicepresidenta de l’àrea d’Imatge i Comunicació; Guillermo Guadalcazar de Doctor Bergez – Carolinas és el delegat de Cultura; Luis Morata de Sant Blai – La Torreta, delegat de Patrimoni i Publicitat; la interventora és María Ángeles Coco d’Altell Sud. María Ruiz de la comissió Florida Portazgo és l’assessora de l’àrea de Festes i Activitats; Andrea Such de Santa Isabel encapçala la delegació de Joventut, mentre que Rosana González de la barraca El Cabasset és la nova sotssecretària de Barraques.
A més, s’ha votat el canvi d’ubicació de la passarel·la del port de les candidates que tindrà lloc en la zona **Volvo i el posterior sopar serà en la Terminal de Creuers. Les passarel·les seran els dies 26 i 27 d’abril.