Les candidates promocionen els Fogueres 2019 de Sant Joan a Madrid

0
675

LES REPRESENTANTS DE LA FESTA OFICIAL D’ALACANT VAN VISITAR LA FIRA DE TURISME I VAN DESFILAR PER LES CALLES MÉS CÈNTRIQUES DE LA CAPITAL

Els Fogueres de Sant Joan han realitzat avui a Madrid una important labor promocional en la qual han participat la bellesa del foc d’ Alcant, les seues dames d’honor i les 82 candidates a bellesa del foc d’Alacant 2019.

Fitur ha sigut l’escenari triat per a aquesta acció, com en anys anteriors, que ha començat amb una desfilada per IFEMA en el qual a més dels Fogueres de Sant Joan han participat altres festes del foc de la província. Després de la desfilada amb més d’un centenar de festers abillats amb els seus vestits tradicionals, s’han congregat en l’estand de la Costa Blanca on s’han procedit a uns parlaments protocol·laris.

Una vegada finalitzat l’acte institucional les candidates a bellesa del foc 2019, al costat dels membres del seu jurat elector, s’han dividit pels diferents pavellons de la fira per a repartir fullets explicatius de la festa alacantina.
A la vesprada la promoció s’ha desplaçat al centre de la capital. La plaça de Callao, que des de fa uns dies alberga un monument fogueril, ha acollit a totes les candidates i a representants d’altres festes de la província com els Moros i Cristians o el Carnestoltes. Des de la plaça de Callao i fins a la plaça de Sol, de pas pel carrer Preuats, han desfilat totes les candidates, les belleses del foc Aleida i Andrea i les seues dames.

Milers de persones han assistit a aquesta singular acció de Street màrqueting que s’ha convertit ja en un clàssic de la Fira Internacional del Turisme.