Les Falleres Majors de València particpan en la festivitat de la Verge del Carmen

0
605

Mariners i pescadors honren aquest dilluns a la seua patrona, la Verge del Carmen, a València amb una missa i una processó marinera

Les portes de les Atarazanas del Port han acollit la festivitat de la Verge del Carmen, patrona dels pescadors i mariners.

Organitzada per la Comandància Naval de València en col·laboració amb la parròquia Santa María del Mar i la Confraria La nostra Senyora del Carmen.

Després de la missa, la imatge de la Verge del Carmen serà traslladada per mariners de l’Armada fins una vaixell. “Una vegada allí se celebrarà una processó marinera, es realitzarà una oració i ofrena als caiguts en el mar i després d’ella la imatge serà portada a la seua parròquia”, segons el rector, José Vicente Calza.

D’altra banda, els ports marítims i confraries de pescadors del litoral valencià celebraran demà també la festivitat de la seua patrona, la Verge del Carmen, amb misses, ofrenes florals i processons marineres en les quals traslladaran la seua imatge en embarcacions.

Igualment, una vintena de monestirs i convents carmelites situats en la diòcesi de València també commemoraran a la Verge del Carmen amb diferents celebracions. És el cas dels situats a València, Ontinyent, Godelleta, Puçol, Serra i Villar del Arzobispo.