Les juntes locals de Borriana i Alzira exalten a les seues Falleres Majors

0
670

La Fallera Major Infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Andrea Escribà i Fernàndez, va acudir durant el cap de setmana passat als actes d’exaltació de les màximes representants infantils de les juntes locals de Borriana i Alzira, acompanyada pel vicepresident de Festejos de l’entitat festiva comarcal, Aitor Muñoz.
Així doncs, el Teatre Payà de Borriana va acollir diumenge passat l’acte de presentació de la Reina Fallera Infantil 2018, Ana Giménez i Domingo, un emotiu acte que es va iniciar amb una concentració en la plaça de l’Ajuntament on tots els convidats van acudir per a anar desfilant fins al lloc on es duria a terme aquest esdeveniment.
Per la seua banda, durant aquesta mateixa jornada, però al matí, va tindre lloc l’exaltació de la nova Fallera Major Infantil de la Junta Local Fallera d’Alzira 2018, càrrec que ha recaigut en Aitana Carbó i Alaminos. Aquest esdeveniment es va realitzar en el Gran Teatre d’aquesta localitat al com van acudir representants de diverses entitats falleres de la Comunitat Valenciana.