Les Falleres Majors de Gandia 2022, mare i filla, ja han estrenat el color dels seus vestits

0
479
Cristina García y Clara Tortosa, Falleras Mayores de Gandía 2022 en Vives y Marí

Cristina García i Clara Tortosa, Falleres Majors de Gandia de 2022, ja han complert la seua primera gran fita d’indumentària en sedería Vives i Marí per a triar els colors del teixit que portaran en els seus vestits oficials.

Així es va poder apreciar aquest cap de setmana en el Museu Faller de Gandia on es van celebrar els actes oficials de presentació tant de Cristina García com Clara Tortosa. La Fallera Major de Gandia 2022, va portar un estret de seda amb un dibuix exclusiu de finals del segle XIX, característic pels seus rams asimètrics i orla simètrica. Aquest és propietat de l’ajuntament de Gandia, i va ser teixit sobre un ordit de color Pruna.

En aquesta ocasió, Cristina García va lluir un color molt nou d’aquest mateix any. La trama que habitualment és de metall es va teixir amb seda natural de color terra i s’han combinat amb colors molt tènues i diferents.

D’altra banda, Clara Tortosa, Fallera Major Infantil de Gandia 2022, també va fer gala del seu vestit color «Clàssic Ivoire». Característic del segle XIX, va ser teixit pels telers de la indumentària «Vives i Marí».

Aquest està entramat amb 14 colors de diferents gammes, ressaltant les roses, blaves i vermells, encara que el detall de les cintes que tanquen el ram de flors són en color beix. Com a característica a destacar, la tela no té gens de metall i l’orla està teixida en dos tons de verd.