III Exposició sobre patriminio ocult de la Comunitat Valènciana

0
647

Se celebrarà la III Exposició sobre Patrimoni Ocult la Jornada del qual de Presentació se celebra el pròxim dia 30 de Setembre dels corrents en la Universitat Politècnica de València. El Projecte es duu a terme des del DEPARTAMENT DE L’ÀREA CULTURAL DE LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA, que dirigeix el Professor Sr. Vicente Giménez Chornet i amb la col·laboració i codirección del periodista Quique Collado.
La Jornada començarà a les 17:00h del dilluns dia 30 de Setembre, en la Sala d’actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la UPV , amb capacitat per a 120 persones.

Els esdeveniments festius seleccionats i convidats en aquesta tercera edició , es distribueixen homogèniament en la tres províncies de la Comunitat Valenciana i són: Els Moros i Cristians de Biar, Els Carasses de Petrer, L’Acte Sacramental dels Reis Mags de La Canyada, La Matxá de Sant Antoni de Vilanova de L´Alcolea, La Dansa Guerrera de la Todolella, El Desembarcament de Santa María Magdalena de Moncofa, La Tramada de Cofrents, El Visitatio Sepulchri de Gandia i La Festa de la Verema de Requena.

L’entrada és gratuïta però requereix d’inscripció prèvia en www.patrimonioculto.es fins a esgotar l’aforament. L’assistència atorga, a més, la possibilitat de rebre una acreditació d’haver acudit a l’esdeveniment
Mes informació en www.patrimonioculto.es