Les Falleres Majors de València reben les mantellines per a l’ofrena

0
193

Artesania Viana i Hijas de Carmen Esteve SL són les encarregades de confeccionar-les

Marina Civera i Sara Larrazábal, junt a les seues Corts d’Honor van rebre el passat dilluns 4 de març les mantellines que lluiran a l’ofrena durant estes Falles.

Artesania Viana ha sigut l’encarregada de realitzar les mantellines de les màximes representants infantils, que estan compostes per una mitja lluna brodada sobre una base de tul en un color beige tostat. A més, porta un volant de puntetes d’uns 15 centímetres del mateix to del brodat. Es tracta d’una mantellina molt lleugera i de tamany mitjà per a que les màximes representants puguen lluir el tratge. Durant la recollida, Sara i la seua Cort d’Honor van assistir a una explicació de la seua confecció i col·locació i, a més, van disfrutar d’un esmorzar.

Per la seua banda, Hijas de Carmen Esteve SL ha sigut l’encarregada de confeccionar les mantellines de Marina Civera i la seua Cort d’Honor. Es tracta d’una mantellina de mitja lluna brodada en fil de seda sobre un tul antic. La mantellina de Marina està brodada pel centre de manera diferent a la resta de les seues acompanyants, però totes contenen el mateix dibuix amb elements típics valencians.

Fotografia: Armando Romero