Les falles 2021 estan mes a prop

0
456

El mateix dia que es es feia pública la suspensió d’una de les festes més internacionals i populars, el president de la Interagrupació fallera, Guillermo Serrano, feia públic un vídeo vies xarxes oficials del propi ens. En ell, oferia un missatge d’esperança al món faller on afirma que les Falles 2021 prompte arribaran. En ell mateix, convidava a la societat Fallera a realitzar un vídeo que indicaran el motiu del perquè s’havien de celebrar la festa fallera en el 2021. 

També deixa entendre que totes les  indicacions o informacions oficials eren que en els pròxims dies es donaria a conèixer la data de quan se celebraria les falles. Alguna cosa que sorprèn tenint en compte que totes festes d’importància internacional ja han sigut suspeses, com la Tomatina de Bunyol o el mateix Sant Fermín.

No obstant això, sí que hi ha dates per a la celebració de les Falles 2021. El primer objectiu és celebrar les Falles al juliol, a mitjan mes, possiblement entre el 14 i 18 de juliol. L’escenari alternatiu trasllada les festes al setembre, abans d’iniciar el curs i podria ser entre els dies 1 i el 5. 

Però, malgrat tot, l’esperança sempre queda posada i, com diu el president del món faller, els fallers han i hem sigut exemplars durant tot aquest temps.