Les falles comencen el muntatge de les llums

0
671

La ciutat de València comença a adaptar-se per a la celebració de les Falles 2017.

En el barri de Russafa ja han començat a llevar els bol·lards per a facilitar el treball dels artistes fallers; i la Falla Cuba-Literato Azorín ja ha començat amb el muntatge de les llums. Divendres passat arribava el primer camió carregat amb material, que hui mateix, ha pogut ser descarregat en la demarcació per a començar amb el muntatge del projecte d’il·luminació. L’equip de Marianolight ha començat a instal·lar l’estructura que, en uns dies, convertirà a esta falla i al barri de Russafa en el referent faller quant a espectacle de llum, color i so. Així mateix, la comissió ha agraït en les seues xarxes socials la col·laboració i suport dels veïns, invitant-los a sentir i participar de la seua il·lusió per oferir a Russafa i a València “lo millor de la nostra festa”.

També divendres passat, la Falla Malva-rosa rebia amb il·lusió l’arribada del primer camió, i en esta demarcació sí que va poder ser descarregat el camió per a començar amb el muntatge.

I en cada encreuament de carrers on en tres setmanes s’alçaran les falles ja estan preparats els focus i punts de llum que els ajudaran a brillar amb major intensitat.