Les falles guanyadores del 1er Festival de JCF protagonitzen ‘Els grans musicals’ a les festes patronals de Torrent

0
498

Oscar Tramoyeres va ficar el punt còmic a la nit actuant en una plaça de la Església plena de gom a gom

Passat ja l’equador de les Festes Patronals, el dia d’ahir va estar ple d’activitats molt variades.

Seguint amb la programació infantil, la plaça Pedro Iturralde va acollir la sèptima jornada d’animació infantil de les festes de Torrent, on els més xicotets jugaren i es divertiren en tot tipus d’activitats com unflables o pintacares.

A la plaça Unió Músical va tindre lloc el ‘Corral kaos, circ infantil’, espectacle de la companyia de teatre Scura Plats dirigit a tots els públics. L’obra, plena de llum i color, va fer participar als assistents i els va oferir coreografies amb xanques de rebot, jocs i molta diversió.

El rock va inundar la Gastro-Fira del Parc Central amb actuacions dels grups de rock y heavy-rock: ‘7th Hell’ i ‘El respetable’, que van fer gaudir als presents de la millor música, amenitzant la fira gastronòmica.

Mentrestant, la plaça de la Llibertat acollia tota l’activitat fallera de les Festes Patronals. La funció ‘Playbacks fallers, els musicals infantils’, va comptar amb l’actuació dels més menuts de les falles Antonio Pardo, Àngel de l’Alcàsser i Lope de Rueda. Els xicotets fallers i falleres van sorprendre al públic amb actuacions de gran nivell.

El plat fort de la nit va arribar amb ‘Els grans musicals’, obra duta a terme per les falles guanyadores del 1er festival de Junta Central Fallera. Les falles encarregades d’amenitzar la vetllada foren: la Falla 2 de Maig de Paterna, la Falla Toledo de Torrent, la Falla Lope de Rueda de Torrent, la Falla Antonio Pardo de Torrent, la Falla Sud de Picassent i la Falla Lepanto de Benetússer.

L’ humorista Òscar Tramoyeres fou l’encarregat de traure un somriure als torrentins i torrentines que es van apropar la mateixa nit a la plaça de l’Església. Òscar, és un còmic expermientat, que ha actuat en més de 300 obres en el grup Olla Xunta Teatre.

També a la plaça de l’Església va tenir lloc l’espectacle “Què flamenca sóc” de la companyia Taconterra Dansa. Un espectacle de música i dansa que va apropar d’una forma novedosa al folklore valencià i també al folklore flamenc als assistents. Albaes, fandangos, buleries, rondalles, dansaes, cant d’estil, tot un ventall de música, dansa i cultura que Taconterra va aconseguir harmonitzar aconseguint un espectacle que va deixar sorpresos i encantats als assistents.