Miquelo García Maldonado: “Junta Central Fallera no ha d’estar al capritx d’una alcaldia que imposa un regidor al qual no van triar els fallers”

0
11

Les comissions falleres han sigut i són exemple de democràcia participativa des d’abans que aquesta es restablira a Espanya. Des de Poble Democràtic volem que això continue sent la bandera i l’orgull del principal teixit associatiu de la ciutat. Un exemple d’igualtat sense sotmetiments, exercint el dret a la democràcia al 100%.

En Poble Democràtic sí que apostem perquè les falles són el que els fallers vulguen, i ho evidenciarem amb fets, sense necessitat de xantatges o desvincular-se de l’Ajuntament.

Per a Miquelo García Maldonado, candidat a l’alcaldia de València per Poble Democràtic: “Nosaltres farem efectiva la gastada frase que utilitzen per a distraure l’atenció mentre continuen controlant la festa des de la política. Junta Central Fallera no ha d’estar al capritx d’una alcaldia que imposa un regidor al qual no van triar els fallers”.

Per a Poble Democràtic un col·lectiu que és el màxim mecenes d’un esdeveniment cultural que genera un impacte econòmic de primer nivell que beneficia a tants sectors, entre ells a la pròpia administració, hauria de tenir garantit el dret a decidir plenament sobre la seua festa.

“Si els fallers confien en Poble Democràtic i així ho volen, podran continuar estant dins de l’Organisme Autònom Municipal amb total autonomia, perquè seran ells els que trien a qui haja de regir Junta Central Fallera” va explicar Miquelo García.