Les FFMMV fan història en la Proclamació 2020

0
95

El passat dijous 17 d’octubre va tindre lloc la Proclamació de Carla Garcia Pérez i de Consuelo Llobell Frasquet, les Falleres Majors de València, a l’Hemisferi de l’Ajuntament. Un acte que va tindre moltes sorpreses i que va ser històric. 

Per primera vegada en la història de les falles, les Falleres Majors parlaven en discurs davant de tots els convidats. Un fet històric que va permetre veure l’emoció i l’al·legria que desprenien les màximes representants de la festa fallera 2020. 

Carla, amb un discurs molt emotiu, transmitia inocència, felicitat i sobretot emoció. En mig del seu discurs, hi va haver de parar perquè els seus nervis i les seues llagrimes s’ho impedien. 

Per altra part, Consuelo va començar el seu discurs fent referencia a Disney i als somnis, per a acabar amb l’afirmació més rotunda dels últims anys: “Ara la meua falla és València”. Una frase que a tot el món se li ha quedat i que mai esborrarà de la seua ment. 

Finalment, l’alcalde Joan Ribó va fer un passeig per la història, situant a cadascuna de les falleres de la cort d’honor infantil i major en un tram de la història de les falles, segons el naixement de les seues respectives comissions. 

Dos dies intensos que suposa l’inici d’un somni que acaba de començar.