L’estil faller inundarà Fitur 2021

0
389

Manolo García, un referent en els seus treballs no solament en el món de les falles, sinó també en altres ambients decoratius i el món del disseny, torna a Fitur. L’artista Faller ja ho ha fet en diverses ocasions en el 2017, ja va sorprendre amb les meduses per a promocionar l’Oceanogràfic.

El seu treball pot ser alçat a la categoria d’art, un art que ha sabut mantenir en tot el que porta de carrera, millorar any rere any, sense deixar la “tradicionalidad” i l’artesania de costat o en l’oblit. Manolo García continua innovant, però sense perdre la màgia, tradició, temporalitat, bellesa i sobretot “sentiment” al resultat final.

Enguany torna amb els seus particulars treballs per a fer de l’estand de la Comunitat Valenciana un lloc més obert i segur. El taller de Manolo García ens delectarà amb unes impressionants plaques arquitectòniques de fusta, la cura de la tradició i l’artesania en l’execució, que actuaran de parets.

Més de 100 empreses turístiques estaran presents en l’estand de la Comunitat Valenciana en Fitur 2021, que se celebra des de 19 al 23 de maig en el recinte firal de IFEMA, a Madrid. Donar suport a l’esforç de les empreses, impulsar la seua comercialització i ajudar així la seua recuperació és l’objectiu principal de Turisme Comunitat Valenciana en Fitur 2021, la primera fira presencial del sector des que va començar la pandèmia.

Més sobre l’artista

Enguany es va presentar per a plantar la falla municipal de 2021. L’artista també és conegut per les seues falles en la Plaça de l’Ajuntament, on va plantar l’última vegada en 2017 amb la falla de 40 metres “València Ca la Trava”. Des de 1977, el mestre ha realitzat unes quaranta falles de la Secció Especial, vuit per al. Ajuntament de València i unes vuit-centes de categoria inferior.

Grandiosos són els monuments plantats per Manolo García en el seu ja llarga carrera com a artista faller. Si tirem la vista a després de podem destacar la falla de la Plaça de l’Ajuntament “David de Miguel Ángel” o la falla de la “Gitana”. Aquesta vegada, el valencià apostarà per una falla de vareta d’uns 20 metres amb una figura central molt sensible. El missatge del monument

Manolo García s’ha caracteritzat per l’ús i domini creatiu de la vareta, oferint-nos falles grandioses, sobretot en la Plaça de l’Ajuntament. En aquesta ocasió, no es vol quedar arrere en la seua màxima superació.