L’Exposició del Ninot torna un any més al Centre Comercial (‘Epicentre

0
628

La Federació Junta Fallera de Sagunt va inaugurar el passat 2 de març la tradicional Exposició del Ninot que podrà visitar-se en el centre comercial (‘Epicentre de Port de Sagunt fins al pròxim 11 de març. Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Ana Isabel Daurat, van ser les encarregades de tallar la cinta inaugural en un acte en el qual van estar presentes les regidores Remei Torrent i Natalia Antonino així com el portaveu del PP, Sergio Muniesa.

Després de girar visita pels 60 ninots aportats per les comissions falleres del Camp de Morvedre, 30 d’ells en categoria adulta i altres 30 en infantil, el president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos, va voler agrair la col·laboració del centre comercial (‘Epicentre per albergar, per segon any consecutiu, aquesta mostra on es pot veure un avanç dels monuments que es plantaran el pròxim 14 de març.

Dos d’aquests ninots seran els triats per un jurat d’experts per a salvar-se de les flames de la cremà del pròxim 19 de març. A més, com ja succeïra el passat any, (‘Epicentre oferirà tres premis als tres ninots més votats pels assistents a aquesta exposició, independentment de la categoria en la qual participen. Aquests premis seran de 800, 500 i 300 euros canjeables en els establiments d’aquest centre comercial.