Turís rep a les falles amb la Crida

0
297

El cap de setmana vinent es promet intens per als fallers turisans, ja que al tradicional sopar de gala, en la qual es lliuren les màximes recompenses concedides per Junta Central, se suma l’acte per antonomàsia per a anunciar a tothom que les falles del dia després ho tenen tot disposat.

El diumenge a les 19:00 hores de la vesprada la balconada consistorial es convertirà en el millor altaveu i en el més bell aparador des del qual les falleres majors de Els Barris, Plaça del Mercat, Placeta del Marqués, Av. Corts Valencianes i L’Antiga Fontanella anunciaran l’arribada de les festes josefines a aquesta localitat de la Ribera Alta.

Prèviament la Junta Local Fallera acompanyada per la Societat Musical Turisense arreplega als màxims representants en cadascun dels casals en una cercavila al que s’uneixen fallers i falleres de cada comissió seguint als seus respectius estendards.

No obstant això, també diumenge al matí es donen cita falleres majors i presidents per a inaugurar a les 11:30 h l’exposició del ninot en la casa museu i posteriorment ballar en els dansades en la Plaça Vicent Ribes a les quals se sumaran la Reina de les Festes, Carolina Algarra, i la seua Cort d’Honor per a seguir les indicacions del Grup de Danses Turís.