Arriba la Primera en el Front

0
152

Pròxim 8 de Novembre, a partir de les 22h. en el casal de la Falla Gayano Lluch.

Com puc participar?
La inscripció és gratuïta i es poden apuntar equips de 2, 3 o 4 persones.
Les inscripcions es formulen en….

En què consisteix la vetlada?
Primer, un sopar de sobaquillo (opcional. La Federació de Primera A convida al “**picoteo”, la beguda i el cafè si vols acudir) que tindrà lloc a les XX hores. En acabar, (a les XX hores) els participants ja són conduïts al saló del casal, on tenen la seua taula assignada i… a jugar!

En què consisteix el concurs?
En un divertit test de 50 preguntes, amb tres possibles respostes, relacionades amb qualsevol aspecte de la festa: monuments, artistes, pirotècnics, falleres majors, corts d’honor, comissions, escuts, geografia fallera, notícies, festejos, història, indumentària… un divertit exercici en el qual pots encertar moltes preguntes o aprendre d’allò que desconeixies. Hi ha preguntes molt fàcils, preguntes-parany, preguntes difícils… i, sobretot, preguntes divertides.

Quines normes té el test?
Molt senzilles: lliurar-les en acabar el temps concedit (et quedes amb un calc per a fer la correcció) i no fer trampa: està terminantment prohibit l’ús de telèfons mòbils. Durant el test pots preguntar qualsevol dubte i es contesta en el moment.

Participa la fallera major de València i la cort?
Per descomptat!. De fet, en l’edició de 2014-2015, Estefanía López i tres falleres del seu tall van arribar a la fase final.

Qui disputa la gran final?
Els cinc millors equips. La correcció es realitza “in voce”, s’expliquen els encerts, es comprova amb l’original i se seleccionen els cinc millors equips (en cas d’empat preval qui més ha tardat a cometre la primera fallada i, en cas de coincidir, en el segon, etcètera).

Com es disputa la gran final?
Amb preguntes orals en un determinat interval de temps, amb “rebot” i amb valor doble l’última sèrie de preguntes. Però… ull, que enguany pot haver-hi alguna sorpresa suplementària.
En cas d’empat a punts, guanyarà qui haja fet millor test. I els millors classificats es portaran els premis, però tots els participants optaran, a si mateix, a altres guardons mitjançant un sorteig.

Cuales són les premisses de “La Primera en el Front”?

Aprendre i confraternizar amb faller@s de tota la ciutat. I, sobretot, passar una estona divertida gràcies a les Falles.
https://www.fallas1a.com/la-primera-en-la-frente-2017
No desaprofites aquesta oportunitat i Apunta’t!