Manuel Algarra suma su 3º premi Borumballa 2018

0
622

Paco Mesado va conquistar el guardó d’honor

El casal Ribera-Covent de Santa Clara es va revestir ahir amb els seus millors gal·les: la Federació de Falles 1A feia lliurament del seu prestigiós premi *Borumballa. La vetlada va comptar amb l’assistència de Fallera Major, Rocío Gil, qui al costat del president de la Federació, Francisco Romero Taronger, van lliurar els guardons d’esta edició 2018.

Els artistes fallers afortunats van ser Manuel Algarra que va conquistar el primer premi de la secció 1A amb la seua plantà amb la falla Mestre Gozalbo-Conde Altea. Quant al Borumballa d’Honor, el premi va recaure en Paco Mesado com a homenatge als seus 21 anys de labor al capdavant dels casals d’esta Federació, sent l’artista que més vegades ha plantat en la “secció de plata”. A més, en sis d’aqueixos vint-i-un anys ha gaudit del premi que ara li han atorgat a Algarra.

A l’esdeveniment van assistir els integrants de la falla Mestre Gozalbo-Conde Altea, representants del Gremi d’Artistes Fallers, el President de la Federació de Falles Especials, Rafa Ferraro, i els familiars dels homenatjats.