Manuel Algarra va rebre el seu quart premi Borumballa

0
578

La federació de falles Primera A va lliurar ahir els seus guardons per a reconèixer als artistes que plantaren el 2019 en la secció d´argent

El casal de la falla Ribera-Covento de Santa Clara, més coneguda com la “falla Telefònica” es va vestir ahir amb els seus millors gal·les.

La Federació de Falles 1A va fer lliurament del seu prestigiós premi Borumballa amb el qual reconeixen als artistes que planten en la secció de plata.

La vetlada va comptar amb l’assistència de Fallera Major de València, Marina Civera Moreno qui, al costat del president de la Federació, Francisco Romero Taronger, van lliurar els guardons d’aquesta edició 2019.

L’artista afortunat que es va alçar amb l’escultura dissenyada per Pepe Puche va ser Manuel Algarra qui va conquistar les passades falles, el primer premi de la secció 1A amb la seua falla plantada a Maestro Gozalbo-Conde Altea.

A més Manuel Algarra junt als artistas Vicente Llácer, Alejandro Santaeulalia i Miguel Santaeulalia, van rebre un reconeixement per part de la Federació, a manera d’homenatge, en haver sigut guardonats amb els últims deu premis borumballa .

Per altre costat, també es va voler realitzar un emotiu homenatge a un “faller de primera” pertanyent a la Federació per la seua labor i dedicació a aquesta, el reconeixement va recaure en Enrique Benedito Valdeolivas, faller que ha estat al capdavant de les falles federades durant diversos anys , qui va rebre de la mà de Marina Civera Moreno la primera insignia d´argent de la Federació.

A l’acte van assistir els integrants de la federació, representants del Gremi d’Artistes Fallers, diferents autoritats i membres de partits polítics, artistes fallers, així com personalitats rellevants del món de la festa.