La Federació presenta la indumentària de les belleses del foc d’Alacant i les seues dames d’honor 2019

0
671

La Federació dels Fogueres de Sant Joan ha presentat aquest matí la indumentària oficial que lluiran durant enguany les belleses del foc d´Alacant i les seues dames d´honor. L’acte, que comptat amb la presència dels responsables de les signatures col·laboradores i de les 14 representants de la festa, s’ha celebrat en el restaurant Torre de Reixes d’Alacant.
El indumentarista oficial, encarregat de confeccionar els vestits de núvia alacantina que lluiran les representants del foc adultes és Conchi Beneyto, mentre que la responsabilitat dels vestits de les infantils ha recaigut en Jose Fiesta. Les belleses del foc tindran quatre faldes i les dames tres.
Els espolins que lluiran les belleses del foc són obra de l’empresa valenciana Vives i Marí, igual que les teles de les primeres i terceres faldes de les dames. La segona i tercera falda de les màximes representants també són obra d’aquest teler. Amb teixits de Entretelares es confeccionen les segones faldes dels dames d´honor adultes i infantils i la quarta de les belleses del foc.
Ca Ca en Pac col·labora amb la Federació i són els encarregats d’elaborar els ahuecadores; igual que en anys anteriors el Bressol de la Seda ha confeccionat les sinagües. Els adreços artesanals seran realitzats per Castillo Cinceladores. Les bandes acreditatives dels belleses del foc i els seus dames d´honor seran de l’empresa alacantina Don Brodat. Les mitjanes exclusives són d’Elvira Bella i les sabates de Mattis Elda. Els emblemes oficials han sigut confeccionats per Joieria Cazorla.
La perruqueria i el maquillatge de les representants adultes està a càrrec de l’estilista Miguel Ángel Leal i la perruqueria de les infantils de NYA estilistes.