Marató de donació de medul·la en la Falla Sant Isidre

0
275

La Falla Barri Sant Isidre us convida a col·laborar en la Marató Solidària de Donació de Medul·la que se celebrarà en el casal dissabte que ve 14 de gener.

Pot inscriure’s com a donant de medul·la òssia tota persona d’entre 18 i 55 anys d’edat, amb un bon estat de salut, un pes mínim de 50 kg i en condicions de donar sang.

Sota el lema “Donar medul·la salva vides” la comissió de la falla San Isidro convoca dissabte que ve 14 de gener una jornada de donació en el seu casal situat en el carrer José Andreu Alabarta número 17 de València per a la conscienciació i donació de sang i medul·la òssia. També es donaran xarrades informatives sobre la donació a les 11:30 i a les 18:00 hores en el casal.

Són molts els malalts de leucèmia en les seues diferents varietats els que han conscienciat de la necessitat de la donació a Espanya a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació, i per desgràcia, un d’aqueixos casos ens toca en primera persona en la nostra comissió. Maite és una jove valenciana, fallera d’aquesta comissió que pateix Leucèmia Linfoblástica Aguda cromosoma Filadèlfia positiu, una de les varietats de la malaltia que no permet l’autotransplant de medul·la. És per açò que animen a tots els fallers i a tots els valencians en general a col·laborar amb ells i amb el centre de transfusions de la Comunitat Valenciana.