Mario Gual treballa sense parar per a rematar el seu monument

0
729

A pesar de l’esglai d’anit, la Foguera Florida Portatge, de Categoria Especial, lluirà el dimecres quan passe el jurat.

Anit es venia baix l’acabament del monument que l’artista Mario Gual planta en categoria especial. La part central de la Foguera “Asiavisión 2017” queia a terra dos hores després d’haver culminat la seua instal·lació que va concloure a les 20 hores del diumenge.

Desafortunadament no és la primera vegada que els ocorre als comissionats d’esta foguera que ja en 2007 van viure també l’afonament del seu momumento.

Després del disgust dels foguerers, tots s’han posat mà a l’obra per a recompondre una figura central i tindre el seu monument llest per al matí del dimecres 21 de juny, dia de la deliberació del jurat.

Mario Gual ha rebut el suport d’altres companys de professió i que també planten en la seua categoria estes Fogueres. El propi mestre major del Gremi d’Artistes d’Alacant, Joaquín Rubio, s’ha posat a disposició de l’artista per a col·laborar en la reconstrucció de les peces danyades.

La comissió es mostra esperançada perquè l’equip de taller de Mario Gual treballa a bon ritme per a esmenar els desperfectes.

El president de la foguera, José Muñoz, assegura que el monument s’elevarà tal com estava dissenyat abans de que passe el jurat perquè la part més danyada ja està reparada i el sol ajudarà a fer que s’asseque amb major rapidesa.