Mario Pérez es marxa de Marques de Montartal-Jose Esteve

0
453

Lamenten profundament comunicar que, després de sis anys veient nàixer i créixer al nostre artista infantil MARIO PEREZ, compartint esforços i alegries, però sobretot èxits, és el moment què per mutu acord, els camins de MARQUES DE MONTORTAL-JOSE ESTEVE i el propi MARIO PÉREZ, se separen.

Ha sigut tot un plaure donar-li l’oportunitat de plantar la seua primera falla, i de veure-li créixer any rere any, i èxit després d’èxit.

Amb MARIO la falla MARQUES DE MONTORTAL-JOSE ESTEVE ha aconseguit dos segons premis i tres primers premis de diferents categories, així com premis de “ingeni i gràcia”, sent la millor època de monument infantil de la nostra comissió en les seues més de cinquanta anys d’història. Però en la vida arriben moments en els quals els camins se separen i encara que esperem que pròximament es tornen a trobar aquests camins, la falla MARQUES DE MONTORTAL-JOSE ESTEVE estarà sempre agraïda a la seua labor i dedicació.

La comissió li desa de cor que continuen els seus èxits, però sobretot, que seguisca sent tal com li coneixem. Com bé diu MARIO, est és el seu barri, aquesta és la seua falla, i aquesta serà la seua casa per sempre.