Més de 300 persones acudixen al Besamà de la Mare de Déu dels Desemparats de Quart de Poblet

0
742

La parròquia de la Puríssima Concepció s’ha quedat xicoteta quan al tirar les 21 salves ha obert les seues portes perquè els veïns de Quart besaren la mà de la Geperudeta.

Els primers a participar d’este emotiu acte han sigut els xiquets xiquets de bolquers, els que han sigut oferits a la Mare de Déu per a la seua protecció. Des de fa ja uns anys la Confraria reunix als més xicotets de Quart per a iniciar-los en una devoció sincera per la nostra Patrona, manifestació que s’arreplega en un xicotet recordatori que la Confraria regala als més xicotets.

Després dels xiquets, més de 300 persones congregades han format una llarga cua fins a l’entrada de la parròquia per a besar la mà de la Geperudeta mentres un incessant goteig de feligresos recitava poesies a la Mare de Déu.

L’ofrena d’aliments no peribles per a Caritas ha sigut un rotund èxit de solidaritat dels veïns del municipi.

El Besamà ha finalitzat amb cantells d’albaes que han posat en peu els assistents amb Vixcas a la Patrona. El tabal i la dolçaina de les Albaes han deixat pas a l’himne de la Coronació amb què s’ha tancat este entendridor acte del Besamà.