Mont de Pietat celebra la seua gal·la multisolidaria

0
392

La falla Mont de Pietat de Xirivella arreplega 1.500 quilos de solidaritat en la gal·la Junt@s i Revuelt@s para Talha, Càrites i Creu Roja.

• També es van realitzar aportacions econòmiques per a Adixi i Hayca
• Més d’una vintena d’associacions i entitats es donen cita en el casal.

La Falla Mont de Pietat de Xirivella ha arreplegat un total d’1.500 quilos de productes en donacions solidàries dins de la gala solidària, Junt@s i Revuelt@s celebrada divendres passat en el casal de la Comissió. Aquests productes es distribueixen entre les associacions Talha d’ajuda al poble sahrauí Càrites del Mont de pietat i Creu Roja Xirivella.

Tot Xirivella es va reunir entorn de les causes solidàries promogudes per la delegació d’Inclusió i Solidaritat de la falla Mont de Pietat, organitzadora de la campanya Trosses Roses, on es van sol·licitar llenties, sucre i oli per a Talha, o pots de menjar preparat, llet, oli, productes de condícia, bolquers de beu i raspalls de dents per a Càrites Mont de Pietat i Creu Roja Xirivella.

En la gal·la multisolidaria també es van aportar contribucions econòmiques, un total de 580 euros que van ser apartes iguals a benefici de Hayca, asociació Hàbils i Capaços d’ajuda a xiquets amb autisme i Adixi. Associació de discapacitats de Xirivella.
La gala va comptar amb la representació de l’Ajuntament de Xirivella així com amb les associacions amb les quals la Falla treballa habitualment, com Adixi, Hayca, Junta Local del Càncer de Xirivella, Creu Roja de Xirivella, Càrites del Mont de Pietat, Talha d’ajuda al poble sahrauí, Coordinadora de dones per l’igualtat de Xirivella o ‘La Vida és Bella’ d’ajuda a dones amb càncer de mama.

També van acudir com convidats l’Associació de comerciants de Xirivella, l’Associació de veïns del Barri Mont de Pietat i Sant Ramón, Associació ARTIC, Falla Polo i Peylorón Ciutat de Mula de València, així com els Clavaris del Barri de Sant Ramón; els Clavaris del Mont de Pietat; les Clavarieses de la Verge dels Desemparats del Mont de pietat i Clavarieses de la Verge dels Desemparats del Barri de Sant Ramón.

La vetlada multisolidaria va ser presentada per Emilio Navarro, director del programa radiofònic “Ja estem tots” en la 91.4 FM i va comptar amb les actuacions de Adixi, Hayca, Dons Clown; Talha, així com d’Esther Casanova, Claudia Martínez i David Vivari, “El Xiqui”, vinculats a la Comissió durant anys. També es va instal·lar un stand de “Les cosetes solidàries de Mario”, en benefici de Mario Quintanilla.

La Gala Solidària va convertir el casal de la Falla Mont de Pietat en un centre de vivències i intercanvis entre les entitats, les associacions i les persones voluntàries donant visibilitat a a els col·lectius i institucions amb els quals es treballa durant tot l’any en Junt@s i Revuelt@s.