57 Concurs de Fotografia de Falles

0
6

La Delegació de Promoció Cultural convoca el 57 concurs de fotografía de falles.

Arriba la 57 edició del concurs de fotografia de Falles que convoca Junta Central Fallera, Nuevo Centro i l’Agrupació Fotogràfica Valenciana. Obert a tot el públic, professionals o no, i en les seues modalitats de color i blanc i negre, este concurs pretén premiar l’entusiasme demostrat pel món faller.

El termini de lliurament s’inicia el 10 d’abril de 2017 i les fotografies seran arreplegades en la Delegació de Cultura de Junta Central Fallera, fins al 11 de maig.

Els premis als quals optaran els participants són:

Gran Premi Levante-EMV a la fotografia més enginyosa, dotat amb 300 euros i Trofeu Levante EMV
Gran Premi Nuevo Centro “la càmera va estar allí” a la millor instantània, dotat amb una targeta regal de 300 euros i Socarrat
Gran Premi La Joia Indumentaristes a la fotografia que millor represente la indumentària valenciana, dotat amb un xec regal de 300 euros.

A cada modalitat s’adjudicaran:

1º Premi : Targeta regale de Nuevo Centro de 150 euros, socarrat de Nuevo Centro, 2 entrades per a la Sala Rambleta i llibre.
2º Premi : Targeta regale de Nuevo Centro de 100 euros, socarrat de Nuevo Centro, 2 entrades per a la Sala Rambleta i llibre.
3º Premi : Trofeu AGFOVAL, Targeta regal de Nuevo Centro de 50 euros, socarrat de Nuevo Centro, socarrat de Nuevo Centro, 2 entrades per a la Sala Rambleta i llibre
Accesit 1 : Socarrat de Nuevo Centro i llibre
Accesit 2 : Socarrat de Nuevo Centroi llibre

Bases del 57 del concurs de fotografía de falles