Mossén Sorell-Corona inaugurarà el rellotge que inicia el compte arrere per a les Falles 2017

0
458

La falla més innovadora es convertix en la primera entitat que tindrà en les portes de la seua seu social, i visible durant tot l’any, un rellotge que compte els dies, minuts i segons que falten per a la plantà. Una iniciativa que només s’ha vist en festejos com els Sant Fermines de Pamplona, o en esdeveniments de caràcter internacional com les Olimpíades o algunes exposicions universals.

“Ara les Falles també formen part d’eixe horari festiu mundial ja que ja són Patrimoni Immaterial de la Humanitat; per això hem decidit donar-li la rellevància que mereix en el calendari, com un compte arrere en el cicle festiu”, explica el president de la comissió, Miguel Ángel Pérez.

El cronòmetre es posarà en marxa este dissabte dia 14 de gener, a les 00.00 hores, per a celebrar que només quedaran 60 dies fins a la plantà de les falles. Uns monuments que portarà a la plaça el Taller de Manolo Martín, baix disseny del prestigiós creatiu aragonés Isidro Ferrer. Una nou fita per a la festa, per part d’una comissió que continua lluitant per a sumar noves firmes artístiques a les pàgines de la seua història.

El nou rellotge, inèdit en els casals fallers, romandrà en la fatxada del carrer Corona número 33, donant visibilitat de la importància de les Falles a totes les persones que passen per la demarcació en el transcurs de l’anhelada espera fins que es donen per iniciades les festes falleres.