Naix la primera “English Friendly Falla” de València

0
528

La Falla Mestre Gozalbo-Comte d’Altea anuncia un projecte innovador i comunicador per a les Falles 2017.

Amb la recent declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la UNESCO, la comissió és conscient de tot el que açò comporta sobre la universalitat de la festa. Des de MG44 creuen que el major impacte que anem a tenir va a venir pel turisme: un major nombre de visitants i d’un ampli ventall de països. És una oportunitat de posar en valor la festa de tots els valencians i entenem que hem d’aportar el nostre granit d’arena perquè aquests visitants gaudisquen al 100% de la millor festa del món.

Com la majoria de falles, la comissió treballa per i per a la festa, per tant el projecte “English Friendly Falla” de MG44, es basa a facilitar i fer més amena l’experiència fallera dels turistes i visitants que vengen a veure la Falla Mestre Gozalbo-Comte d’Altea.

El projecte es va a basar en la creació de contingut en anglès perquè els visitants de parla anglesa puguen gaudir les falles de València amb una experiència enriquidora i que, a més d’admirar les nostres falles, puguen comprendre què és una falla i tot el que comporta ser faller.

Per a açò durant totes les falles anem a recolzar i afavorir la visita dels turistes amb diferents accions:

Totes les senyalitzacions i cartelleria estaran en anglès a més de castellà i valencià.
Els versos de la falla, es podran consultar en anglès en la nostra pàgina web mitjançant codis QR facilitant d’aquesta manera la comprensió del que s’intenta expressar amb cada escena.
Hi haurà un cartell gran i fullets amb l’explicació de la falla i una recopilació de les preguntes típiques que durant anys hem respost als visitants.
I finalment i la que considerem més important, hem creat un equip de fallers amb un bon nivell d’anglès, per als visitants que vengen a veure la falla, responent d’aquesta manera els dubtes més comuns i exportant de primera mà, la nostra manera d’entendre i sentir les falles.

Amb aquesta acció, MG44 cerca deixar una marca més en les Falles de València.