Patricia Villar i Claudia Palomares noves Falleres Majors de Benetússer

0
102

Benetússer ja coneix el nom de les noves màximes representants de les festes falleres en el municipi. Patricia Villar Cuéllar i Claudia Palomares Herrero van ser triades anit com a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Benetússer per a 2018 en un acte que va congregar en el Centre Cultural El Molí representants de tot el món faller local. L’acte també va servir per a despedir a les que fins a este moment han sigut les màximes representants de les Falles de Benetússer, Verónica Vicente i Naiara Sánchez que van cedir el seu regnat Patricia i Claudia.

Patricia complia 23 anys just en el dia que ha sigut triada com a màxima representant de les festes falleres en el municipi. És estudiant d’economia i model, també pertany a la Falla Plaça Lepant des de molt xicoteta.

D’altra banda, Claudia Palomares d’11 anys és membre de la Falla Barri L’Estació en la que l’any passat també va ser la seua fallera major infantil. Estudia sext de primària en el Col·legi Vicent Ricart i Bonillo. El moment que més li agraden de les festes és el dia de la cremà fallera.

L’acte també va servir perquè Verónica Vicente i Naiara Sánchez es despediren dels seus càrrecs amb dos emotius discursos que van fer en més d’una ocasió emocionar les Falleres Majors ixents.

Les noves falleres majors de Benetússer i les seues corts d’honor prompte començaran a assistir a actes tant a Benetússer com en altres localitats fins que arribe el moment de la seua presentació al desembre.

CORT FALLERA MAJOR INFANTIL

Alba Fernández i Martín (Falla Vicente Navarro i Soler)
María Colomer i Pla (Falla Rajolar)
Belén Pérez i Villar (Falla Literato Azorín)
María Medina i Luna (Falla Lepanto)
Belén Sierra i Alfonso (Falla Joventut)

CORT FALLERA MAJOR

Inmaculada Agapito i Tébar (Falla Barri L’Estació)
María Soto i Gallardo (Falla Vicente Navarro i Soler)
Yasmina Beamuz i Morales (Falla Rajolar)
Susana Gallego i Herrera (Falla Literato Azorín)
Carla López i Lozano (Falla Joventut)