Paula Giménez serà homenatjada com a Fallera Major Infantil

0
613

La Casa Museu de Setmana Santa oferirà un concert de tambors i cornetes en benefici de l’economat de Torrent.

A tan sols un mes de la festivitat de Sant Josep, l’activitat fallera es presenta este cap de setmana amb molta força a Torrent. Dissabte, la fallera major infantil, Paula Giménez Vilanova, rebrà un dinar d’homenatge al restaurant El Romeral, on es congregaran els amics i familiars, els representants de les 29 comissions falleres del municipi i, també la seua cort d’honor, amb qui comparteix este somni.

De vesprada serà el torn de l’exaltació de la fallera major d’ADISTO, Paula Cubells Cañavate, qui estarà acompanyada pel seu germà i enguany president de la comissió, Francisco Cubells Cañavate. Una cita molt esperada per la jove, qui gaudirà amb els familiars i amics del dia en què comença a viure unes falles inoblidables.

La falla La Plaça ha organitzat també per a dissabte una fira solidària al voltant de la Torre, els beneficis de la qual aniran destinats a l’APNAV (Associació Valenciana de Pares de persones amb Autisme). S’han organitzat diferents activitats: a les 18h hores hi haurà un conta-contes i a les 20:30h es realitzarà la xarrada “Parlem del Tea”.

La Setmana Santa torrentina ha organitzat per a este dissabte la concentració i concert de bandes a la Casa Museu de les Germandats: Santa Faç, Mare de Déu dels Dolors, Negacions de Pere, Jesús Natzaré i el Sant Sopar. L’entrada per a poder gaudir de la concentració de bandes de tambors i cornetes és solament l’aportació d’un quilogram d’aliments no peribles per a col·laborar amb l’economat de la ciutat.

Per últim, per a qui vulga un moment de desconnexió musical, diumenge a les 12:30 h, els educands de la Unió Musical de Torrent oferiran l’espectacle Música i Cinema a l’Auditori de Torrent.