Per què Xavi Herrero és una aposta segura en fogueres?

0
638

Miguel Ángel Leal, president de la Foguera Ampla de Castelar: “Ens agrada la serietat i rigurositat de Xavier Herrero”

Miguel Ángel Leal, president de la Foguera Ampla de Castelar de Sant Vicent del Raspeig, va explicar els motius pels quals Xavier Herrero segueix sent la seua aposta des de fa anys per a crear el monument que es plantarà en les pròximes hores.

“Seguim confiant en Xavier (Herrero) senzillament perquè ens dóna confiança i perquè ens agrada molt el que fa”, va indicar Miguel Ángel Leal, màxim representant d’una de les fogueres de Sant Vicent del Raspeig.

“El que més ens agrada és la seua serietat. Sempre planta i és rigorós en el seu treball”, va continuar Lleial, qui va insistir en el compromís que demostra any rere any i que li ha convertit en un membre més de l’entitat.

De fet, Xavier Herrero va tenir l’honor de ser el mantenidor en la presentació de les belleses per a commemorar que enguany serà el dècim consecutiu en el qual planta en la Foguera Ampla de Castelar.

D’altra banda, Lleial va comentar que no espera premis perquè el més important és “estar content amb el monument i el treball elaborat”, encara que “tant de bo visquem una sorpresa”.

Finalment, el president d’Ampla de Castelar va reconèixer que el treball d’Herrero agrada a Sant Vicent del Raspeig. “A la comissió li agrada molt Xavi de sempre. Esperem estar contents i satisfets tots quan acaben les Fogueres”, va concloure.