Premi Carles Cortina

0
177

Si la teua comissió és de la ciutat de València i en el teu llibret hi ha articles que destaquen els elements de les Falles reconeguts per la UNESCO com a patrimoni immaterial de la humanitat, pots participar en el Premi Carles Cortina.

Este premi, convocat per la Federació Lletres Falleres i patrocinat per l’Ajuntament de València, vol contribuir a difondre els elements que han fet mereixedora la festa fallera d’esta distinció. Per això, premiarà el millor article publicat en un llibret que tinga com a temàtica la declaració de les Falles com a patrimoni de la humanitat.

Els articles que es presenten, amb una extensió màxima de 8.000 caràcters, han d’estar escrits en valencià, ser originals i publicar-se en un llibret gran o infantil de qualsevol comissió fallera de la ciutat de València de l’exercici 2016-2017.

El premi per a l’article guanyador és de 800 euros, dividits en 400 euros per a l’autor de l’article i 400 euros per a la comissió de falla que el publica en el seu llibret.

Els articles s’han d’enviar al correu electrònic . El límit d’admissió acaba a les 23.59 hores del dia 15 de febrer de 2017.

Consulta les bases en este enllaç.