Raquel Alario estrenarà trage en la Gala de la Cultura

0
359

El Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana farà entrega dijous que ve, a la Fallera Major de València 2017, Raquel Alario, d’un trage complet confeccionat pels estudiants de la seua escola sota la direcció del professor d’indumentària Juan Carlos Cañabate.

Raquel Alario Bernabé estrenarà este vestit la nit del divendres 13 de gener, amb motiu de la celebració de la Gala de la Cultura en el Teatre Principal.

Igualment, les senyoretes que formen la seua Cort d’Honor estrenaran el seu segon trage oficial (que seguix l’estil del segle XVIII) , amb monyo únic i la pinta exclusiva dissenyada per la firma Castillo Ciselladors (proveïdor oficial de les Falleres Majors de València 2017 i els seus Talls d’Honor) .

Pel que, s’entén que el trage que estrenarà Raquel estarà en la línia de “a l’antiga”.

Han col·laborat en esta iniciativa les empreses Vives i Marí, que aporta el teixit; el mocador i davantal seran de Carlos Salvador Indumentària; la passamaneria de la firma Les Tres Avemaries; la mitges de La Tortugueta; la joieria de L’Alcorç Artesans Orfebres i el calçat de Solepiel.