Ricardo Meliá és reelegit President de la Federació de Penyes de Sagunt

0
616

Després de l’assemblea de penyes celebrada ahir, 22 de novembre, la Federació de Penyes de Sagunt, els presidents i representants de les penyes, van votar com a marca els estatuts, renovant en el càrrec a Ricardo Meliá com a President de l’Associació Cultural de Festes Patronals de Sagunt.

L’acabat de reelegir President, Ricardo Meliá, realitzava el seu primer discurs d’agraïment manifestant el següent: “Gràcies de nou per la confiança novament per a representar a les nostres penyes junt amb la meua executiva, allà on siga necessari, i complir amb les obligacions que marquen la nostra associació amb respecte, educació, treball i il·lusió. Sé que són anys difícils i estarem a l’altura, com també sé que és molt difícil acontentar a tot el món. Sempre em quedaré amb les mostres d’afecte dels peñistas i veïns, i acceptaré la crítica constructiva com sempre hem fet. Molt treball per davant i com ja sabeu amb quelcom sorprendrem, no ho dubteu, només vos demane que vullgueu a les vostres festes, que vos sentiu orgullosos d’elles tal com les coneixeu: obertes, solidàries i molt participatives, només dir-vos mil gràcies i ens veiem novament en festes 2017”.

Ricardo Meliá repetirà com a president de la Federació de Penyes de Sagunt, segons la votació d’ahir dia 22 de novembre del 2016.

Després d’ocupar el càrrec durant els dos últims exercicis, el president de les Penyes de Sagunt té intenció de seguir la seua labor, en la que s’ha significat especialment per la seua defensa dels bous al carrer i de les festes és la seua totalitat.

A més, un dels projectes amb què Meliá es presenta a l’assemblea és el cens dels peñistas, que té intenció d’impulsar al llarg dels pròxims mesos per a disposar de dades actualitzats sobre les persones implicades en les festes del nucli històric.

Com a president, l’assemblea en què es plantejarà la renovació dels càrrecs en la Federació de Penyes de Sagunt no es produirà fins mitjan de desembre.

A la reunió va assistir la nova regidora de Festes ReRemei Torrent on va mostrar tot el seu suport al col·lectiu peñista i va indicar que estarà a la seua disposició per a tot el que necessiten, deixant clar que “sempre podran comptar amb mi per a assistir a les reunions de les penyes i aclarir qualsevol dubte que sorgisca en l’àmbit festiu de les patronals”.